Voor een Sharepoint cursus bezoek je AVK.nl

logo

Sharepoint cursus. Je denkt er al een tijdje over na om deze cursus te volgen. Want je bent namelijk op zoek naar een manier om het meeste uit de samenwerking met jouw team te halen. Je bent op zoek naar een manier om effectiever en slimmer met elkaar samen te werken. Ook ben je op zoek naar een manier om veiliger met elkaar samen met te werken. En, dat is mogelijk via het programma Sharepoint. Het volgen van een cursus is de eerste stap naar een betere toekomst op het gebied van samenwerking in jouw team.

MSOffice-migratie-banner-small

Ben je op zoek naar een partner voor het uitbreiden van jouw kennis van het Microsoft office pakket?Zoek dan niet langer en vind je partner in de vorm van AVK.

SharePoint-cursus-bij-AVK_f68321c7e86ce422e4c9fe7c9bd6a65e

Voor een cursus op maat

Wist je dat deze aanbieder van op maat gemaakte Sharepoint cursussen niet alleen deze cursus op maat aanbiedt, maar dat ze ook nog eens behapbaar zijn op het gebied van de kosten? Voor een dagdeel betaal je namelijk een bedrag van 895 euro. Ook kun je ervoor kiezen om een dag lang deze cursus te volgen voor een bedrag van 1495 per dag. Deze prijzen zijn trouwens per groep en exclusief BTW. Ook is het trouwens fijn om te lezen dat AVK een Microsoft partner is en dan wel een Silver Certified partner. Hiermee behoren ze tot een selecte groep aanbieders.