Kantoorunit huren, een geweldige, tijdelijke oplossing

Een kantoorunit huren, wat een geweldige oplossing is dit. Helemaal toen wij uit onze voegen aan het groeien kantoorunit hurenwaren, binnen ons bedrijf,  en hier niet meteen een oplossing voor hadden. Verhuizen was geen optie, dat zal teveel geld kosten. Wel waren er plannen om te gaan verbouwen, maar dat duurde nog een paar jaar. Hiervoor moesten wij eerst de nodige vergunningen in orde hebben en dat ging lang duren. Tot die tijd wachten dat kon echt niet en daarom waren wij op zoek gegaan naar een andere oplossing. In dit geval een tijdelijke oplossing, maar dat maakt niet uit. Want ons kantoor was echt te klein geworden om daar met zoveel mensen tegelijk in te werken. 

De voordelen van een kantoorunit huren 

kantoorunit hurenVia Multihome hebben wij ons probleem kunnen oplossen. Door middel van een kantoorunit te huren waren wij enorm geholpen. Deze werkaccommodatie was een enorme uitkomst voor ons bedrijf. Hier konden namelijk mensen in werken en hoefden niet meer op elkaars lip te zitten. Voordeel is dat deze units zich niet onderdoen van ons normale kantoor, want hier zijn alle voorzieningen aanwezig. Voorlopig konden wij weer rustig aan het werk en was ons probleem verholpen. 

De mogelijkheid om zo een unit te huren of te kopen is best wel aantrekkelijk. Vooral als jij tijdelijk op zoek bent naar een ander pand of woonruimte is dit een super oplossing. Een kennis van ons was bezig met een verbouwing, hierdoor werd zijn woning tijdelijk onbewoonbaar. Om deze periode naar een hotel te gaan was niet te betalen. Bovendien wilden zij graag de verbouwing zelf in de gaten houden. De oplossing hebben ij ook bij Multihome gevonden. Deze heeft er namelijk voor gezorgd dat er een zeer mooie woonunit op hun terrein werd neergezet. Tijdens de verbouwing kon de familie hierin wonen en dat was een geweldige oplossing.