Eenvoudig een vergaderruimte huren

vergaderruimte

Zo geregeld

Het duurt nog even voor mijn bedrijf kan verhuizen naar een groter pand. De ruimtes die wij voorheen gebruikten om in te vergaderen, worden nu gebruikt door de nieuwe medewerkers. Het zijn werkplekken geworden voor hen en daardoor hebben wij geen vergaderruimtes meer. Dat is niet erg, want ik wist al dat een vergaderruimte huren ook een optie was. Omdat ik dit nog niet eerder gedaan heb, zocht ik allereerst online naar vergaderruimte huren. Zo kwam ik terecht bij Hofclub. De Hofclub heeft prachtige ruimtes om te vergaderen maar ook om te werken. Zo kun je als bedrijf ook gebruik maken van flexplekken, wat zeer kostenbesparend is! De werk- en vergaderruimtes bij de Hofclub kunnen zowel open als gesloten zijn en kunnen naar wens ingericht worden. Dat is ideaal voor wanneer je de ene keer met meer en de andere keer met minder mensen werkt of vergadert. Hier heb ik toen gelijk een vergaderruimte gehuurd en dat zal ik nog veel vaker gaan doen ook!

vergaderruimte

Fijne samenwerking

Als bedrijf is het prettig om goede samenwerkingen te hebben met andere bedrijven die jouw werk bijvoorbeeld makkelijker of beter maken. Dat is het geval bij de samenwerking met de Hofclub. Zij zorgen ervoor dat wij prettig en op ons gemak kunnen vergaderen, wanneer wij maar willen! Deze samenwerking is erg fijn en kan ik andere ondernemers absoluut aanraden. Online kun je bekijken wat zij aanbieden en natuurlijk kun je contact opnemen om te overleggen over de mogelijkheden.