Betrouwbare etiketten en labels

Etiketten van elk materiaal
Etiketten van papier of van PVC, van polyethyleen, polypropyleen of polyethyleentereftalaat, blanco of bedrukt, mat of glanzend, bij ons is het mogelijk. Wil je labels laten drukken in full colour of juist in één kleur, een grote oplage op rollen of een kleine hoeveelheid, makkelijk te verwijderen of sterk hechtend? Dat kan allemaal. We leveren labels en etiketten die gebruikt kunnen worden onder moeilijke omstandigheden zoals sterk wisselende temperaturen, aanraking met vuil en chemische stoffen, en toch duidelijk leesbaar blijven. Niet voor niets zijn onze klanten te vinden in diverse branches waarin techniek en veiligheid een grote rol spelen. Op onze etiketten kun je vertrouwen.

logo_QDENTIFY_green-01

Onder alle omstandigheden bruikbare labels
Etikettering is onmisbaar in het logistieke proces. Dus ook voor magazijn etiketten die hele pallets of individuele producten identificeren. Uiteraard denken we ook graag met je mee over een efficiënte codering met kleuren en cijfer- of lettercombinaties. Sta eens even stil bij de tijdwinst die je kunt behalen als met de juiste etikettering alles in het magazijn snel terug te vinden is. De kleine investering in etiketten en labels is de moeite meer dan waard. Ook op autobanden of andere rubberachtige oppervlaktes kun je prima labels plakken. Daarvoor maken we labels met een speciale belijming. Het is een weerbestendige, vuilafstotende en onscheurbare sticker die lang meegaat. Bovendien leverbaar op elk gewenst formaat.

Blanco of bedrukt, groot of klein
Onze producten kunnen worden geleverd op rollen of op vellen. En als de labels in jouw bedrijf bedrukt moeten worden dan kun je met ons de gewenste diameter van de rol bespreken. We houden graag rekening met de wensen van onze klant. Het is ook mogelijk in één etiket een voorbedrukt deel te combineren met een blanco gedeelte. Zo kun je bijvoorbeeld ruimte houden voor aantekeningen tijdens het productieproces, want de etiketten kunnen geleverd worden met beschrijfbare en afscheurbare delen.